Bij dog at work kan je terecht voor je vragen omtrent de opvoeding van je hond/pup. 

Ken je dat, dat je cursus heb gedaan maar dat je in de praktijk dan toch nog tegen verschillende situaties aanblijft lopen, die niet behandeld zijn in de cursus. Of is je pup, je eerste hond en heb je het gevoel dat extra hulp nodig is. Of je heb een herplaatser en wil samen kijken hoe je de band met je herplaatser kan verstevigen. Veel verschillende situatie waarin het fijn is om iemand naast je te hebben, die met jou meekijkt en van advies kan voorzien. 

Je kan denken aan de volgende thema’s:

– Wandelen zonder trekken

– Het blaffen naar andere honden

– Uitvallen naar andere honden

– Aandacht voor jou

– Het herkennen van de lichaamstaal van je hond

– Juist leren clickeren

– Hoe stel je grenzen op een hond vriendelijke manier

– enz……

Zoals je ziet zijn er veel thema’s waarin jij mogelijk wel extra hulp zou willen gebruiken. Tijdens de afspraak gaan we aan de slag met jouw specifieke vraag. Blijkt in de intake of tijdens de training dat ik signaleer dat er meer aan de hand is, waarbij een gedragstherapeut nodig is, zal ik je door- verwijzen. Mogelijk kunnen we daarna aan de slag met de adviezen van de gedragstherapeut. 

Ik werk open en transparant, dat vind ik erg belangrijk zodat er voor jou en  de hond een goed mogelijk situatie zal ontstaan en jullie heerlijk van elkaar kunnen genieten zonder stress. 

[trustindex no-registration=google]