Dog at work

De Speurhondenschool

U krijgt alleen les van een gediplomeerd detectie, nosebedience© of speur instructeur, die werkt volgens de richtlijnen die zijn opgesteld volgens de Nederlandse Detectie Bond. De instructeur zal zich blijven bijscholen om zichzelf up to date te houden.

detectie training, witte herder

Er bestaat de mogelijkheid om zowel groep als individuele lessen te volgen. Deze lessen zijn op maandag ochtend (speuren) dinsdag ochtend (detectie, Nosebedience), donderdag avond (detectie, Nosebedience) en vrijdag overdag (detectie,Nosebedience en speuren). De groepslessen duren 50 min. 

Individuele lessen duren 30 min en kan je per keer bij je instructeur boeken.

Trainingslokatie

De trainingslokatie bevind zich op het terrein van scouting Ruwaard van Putten in het Hartelpark. U kan parkeren bij de Mac Donald aan de Borgtweg. Naast de Tango kunt u over het bruggetje het park in. Volg dit pad en u komt aan uw rechterhand het scouting terrein tegen. Er bestaat de mogelijkheid om binnen te trainen of buiten. 

Speuren kan ook op andere locaties in de omgeving van Spijkenisse plaats vinden.

Groepslessen

Er wordt getraind in groepjes van 4 cursisten. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Bij inschrijving geeft u aan welke dag uw voorkeur heeft, na inschrijving hoort op welk tijdstip u bent ingedeeld. Iedere training duurt 50 min, deze cursussen zijn doorlopend en betaal je per maand €60,- voor. Deze cursus dient u vooraf betaald te hebben of bij aanvang van de eerste les heeft u de mogelijkheid het gehele cursus bedrag te pinnen.

Individuele training

Is het voor u of uw hond plezieriger om alleen te trainen, dan behoord dat tot de mogelijkheid. Individuele trainingen duren 30 min en kost €27,50. Dit wordt per les voldaan dmv pinnen of contanten betaling. De trainingen worden samen met de instructeur afgesproken. 

Er bestaat ook de mogelijkheid om een lessenkaart aan te schaffen.

5 lessen €130,-

10 lessen €250,-

Annulering van training

Annulering van een les wordt zo vroeg mogelijk door de instructeur doorgegeven via de WhatsApp. Wanneer lessen door instructeur wordt geannuleerd zal er een inhaalmogelijkheid geboden worden. Indien dit niet mogelijk is zal restitutie plaats vinden. 
Door de cursist afgezegde lessen komen automatisch te vervallen. Het is niet mogelijk geld terug te ontvangen. Bij tussentijds stoppen met de cursus is restitutie van het cursusgeld alleen mogelijk bij eventuele ziekte/blessures waardoor de hond op dierenartsadvies niet mee mag trainen. Indien de inhaalmogelijkheid niet passend is, zal er geen restitutie plaats vinden.

Individuele trainingen:

Individuele training die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden volledig in rekening gebracht.   

Aansprakelijkheid
Training geschiedt geheel op eigen risico. De speurhondenhondenschool kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan, vermissing van en/of diefstal van uw hond en/of bezittingen. De cursist dient te beschikken over een WA verzekering waarbij de hond is meeverzekerd.

Klachtenregeling
De cursist dient een klacht mondeling of schriftelijk aan de speurhondenhondenschool te communiceren. De klacht van de cursist wordt serieus in behandeling genomen. De klachtenprocedure kunt u hier vinden

[trustindex no-registration=google]