detectie training, witte herder

Detectie training is er op gericht dat je hond leert om een specifieke geur te vinden. Denk aan geuren als kruiden, tabak, verdovende middelen of alle andere leuke geuren die u kan verzinnen. Geuren die veel gebruikt worden binnen speurhondenschool Dog at Work zijn steranijs, kardemom, koffie, wiet, tabak of kruidnagel. Dit zijn ook geuren die gangbaar zijn voor eventuele wedstrijden, die georganiseerd worden.

Vind jij het leuk, dat jouw hond getraind zoals de honden in narcotica getraind worden? Naast het aanleren van de geur, ga je ook leren om deze geur te vinden in verschillende ruimte of voertuigen te vinden. Je leert je hond lezen en kan op die manier samenwerken om een ruimte veilig te verklaren.

Detectie training bestaat uit 3 onderdelen nl de line-up, ruimte zoeking en voertuig zoeking. Voor deze 3 onderdelen bestaat de mogelijkheid om op 5 niveaus certificaten te behalen. Detectie training is geschikt voor alle honden, die het leuk vinden om met hun neus te werken. Vanaf 8 weken kan een pup starten op een speelse manier om zijn geur te herkennen.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan!!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[trustindex no-registration=google]