Speurhondenschool Dog at Work
                        Voor al je speur, detectie en Nosebedience© lessen.

Geschikt voor alle honden.


Van pup tot senior.

Speurhondenschool Dog at work is gevestigd in Spijkenisse en richt zich om het geven van neuswerk lessen en workshops. Denk hierbij aan praktijkspeuren, detectie en Nosebedience. 

Deze lessen zijn geschikt voor alle honden (rassen) vanaf pup tot senior. De lessen zullen voor elk niveau aangepast worden, zodat elke hond mag doen wat hij/zij leuk vind nl werken met de neus. Praktijkspeuren richt zich op het vinden van een vermist persoon. En het vinden van voorwerpen die mogelijk verloren zijn. 

Detectie training is het leren zoeken naar een specifiek aangeleerde geur. Denk hierbij aan koffie, steranijs  of wiet. En deze gevonden stoffen kunnen aangeven dmv een verwijzing  aan de handler.

Nosebedience © is een recent ontwikkeld onderdeel van het zoek werk waarin detectie en gehoorzaamheid gecombineerd word. Denk daarbij aan apporteren, richting sturen of volg werk gecombineerd met zoek werk.   Speuren, detectie en Nosebedience©Ons team

Danielle Gaasbeek

Danielle Gaasbeek

Positie Eigenaar & Instructeur

Over Na jaren in de gz en ggz te hebben gewerkt, heeft Danielle van haar hobby haar beroep gemaakt en is zij Speurhondnschool Dog at Work gestart. Na jaren bij een kynologen vereniging als vrijwilliger te hebben gewerkt en haar kynologisch instructeur diploma heeft behaald. Is Danielle de opleidingen voor detectie, nosebedience© en speur instructeur gaan halen. Daarnaast volgt zij lezingen/ workshop om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Tevens is Danielle ook keurmeester bij de Nederlandse Speur en Detectie bond en keurt dan examens en/of wedstrijden.

Gastenboek

gerry boerdam
18-03-24 11:40:52
ik zou graag wat meer informatie willen.wij wonen in oud= beijerland.
Opmerking:
Goedemiddag, Fijn dat u meer informatie wil. Ik wil u deze graag geven. Mogelijk kunnen we telefonisch contact hebben. U kan mij bellen op 0648486800. Mvg DanielleSpeurhondenschool Dog at Work  

info@dogatwork.nl I 0648486800 I  KvK 7460087