Speurhondenschool Dog at Work
                        Voor al je speur, detectie en Nosebedience© lessen.

Geschikt voor alle honden en leeftijden.

 

Wat is detectie?

Detectietraining voor honden bij speurhondenschool Dog at Work is een specifieke trainingsmethode waarbij honden worden geleerd om geur te detecteren. Dit soort training is voornamelijk gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden van de hond om specifieke geuren te vinden, zoals bijv drugs, koffie ed.

 


Bij Dog at Work wordt de detectietraining gegeven door ervaren instructeurs, die de hond leren om de geur te vinden en dit aan te geven door bijv te gaan zitten of liggen. De training vindt plaats in verschillende omgevingen, waardoor de hond leert om de geur te vinden in diverse situaties en omgevingen.


Detectietraining is zeer intensief en vergt veel inzet en training van de hond en zijn begeleider. Indien gewenst bestaat er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan examens en wedstrijden op verschillende niveaus volgens het regelement van De Nederlandse Speur en Detectie Bond. 

 

Detectie 2023-57 klein
Detectie 2023-57 klein
Detectie 2023-47
Detectie 2023-47Wat heb je nodig?

- Een halsband dan wel tuig is toegestaan. En een normale hondenriem kan gebruikt worden. Indien je een speurlijn gebruikt max 2,5-3 mtr.

- Clicker

- Voldoende voertjes en/of spel wat je hond motiveert. 

Locatie:

Detectie wordt gegeven bij scouting Ruwaard van Putten.

Adres: Oprelseweg 5, Spijkenisse (in het hartelpark)

Kosten:

Alle training detectie worden individueel gegeven. Soms duo lessen zijn mogelijk, indien de honden goed met elkaar om kunnen gaan en kunnen wachten.

Individuele training: €27,50

5 lessenkaart €130

10 lessenkaarten €250,-


Reserveer hier uw les!

 

Speurhondenschool Dog at Work

info@dogatwork.nl I 0648486800 I  KvK 7460087